Inici     Rutes Btt     Reserves i Preus     Condicions     Nosaltres

Per què la Trans Teruel?

Perquè encara hi ha una enorme extensió de territori única i excepcional per explorar. Alhora, descobrireu preciosos poblets, gairebé deshabitats, entre boscos i muntanyes. I a més, us adonareu que el temps sembla que s’ha aturat, en la calma del pedaleig lent i constant… I perquè, en definitiva, «Terol Existeix».

 


info@guiesbtt.cat / +34 610 355 736


 

S’ha inclòs el transport d’equipatge.

Oblideu-vos de l’equipatge. I de les alforges. Nosaltres us ho recollim i el traslladem al següent allotjament. . Per anar fent però més lleugers.

 

Amb els mapes i tracs. I GPS opcional.

Li lliurem els mapes i tracs de la ruta. I opcionalment, podeu llogar un GPS amb els tracs diaris ja integrats. Amb el seu suport i la resta d’elements.

 

Allotjaments gairebé sempre, mitja pensió.

Quasi tots els allotjaments són de Mitja Pensió. Llevat d’alguns casos, en grans ciutats, on potser és millor aprofitar per voltar i sopar.

 

Hem triat els allotjaments. Per a ciclistes.

Tots els allotjaments contractats tenen un espai tancat per desar les bicicletes amb seguretat. Perquè mai no es quedin al carrer, durant la nit.

Et fem una ruta a mida, si cal.

Adaptem la ruta a les vostres necessitats. O podem afegir més etapes o retallar si cal algun tram. O fer una proposta personalitzada. Amb vehicle d’assistència si cal.

En Btt muscular o E-Bike. 

S’ha dissenyat la ruta perquè sigui factible sigui quina sigui la Btt. Perquè encara que hi ha trams força exigents, en cap cas cal carregar la bici a l’esquena.

Un entorn excepcional. 

Enormes pinedes, boscos de savines, extenses praderies per sobre dels 1.500 metres, boscos de ribera al costat de rierols d’aigües transparents… entorns excepcionals.

Recolzament a l’economia local.

En un territori cada cop més erm, apostem pels productes i serveis locals… Generant desenvolupament a la zona. Perquè el territori s’està despoblant…


Què ens ofereix la Trans Teruel?

Hi ha motius a cabassos per gaudir d’aquesta ruta en Btt per Terol. Tot i així te’n diem 4. Perquè la resta els aniràs descobrint a cada pedalada… 

Un entorn excepcional

La Trans Teruel sorprèn pels seus paisatges. És un territori únic i excepcional, escassament poblat. Hi ha alzineres, rouredes i pinedes a les àrees més mediterrànies (fins i tot pi negre a la serra de Gúdar). Veureu savines a les zones estepàries més altes. I una vegetació ben diversa a tot arreu: oms, pollancres, salzes, verns, freixes i àlbers. I de tant en tant, extensos espais erms… Un territori excepcional.

Paradís de la calma

Terol sorprèn perquè mostra la realitat d’uns paisatges propis de país abandonat, de camps ja oblidats i d’antigues feixes durament treballades ara cobertes de matolls. També de velles fàbriques i de pobles que havien estat grans, ara despoblats. La poca gent que encara hi queda reclama la seva presència. Lluitant contra una enorme centralització que tot s’ho menja. No és la «Terra Buida», sinó la «Terra Buidada».

Tothom hi és convidat!

S’ha confeccionat una ruta de 8 dies / 7 nits (6 pedalant) de 340 km i 7.264 m. acumulats. I una altra de 7 dies / 6 nits (5 rodant) de 276 km i 5.833. m. acumulats. Per bons camins i pistes. Amb transport d´equipatge. O amb vehicle d’assistència. Per a tots els gustos. Sense trams impossibles. Perquè pensem que ha de ser apta per a tothom. Per a qui viatja amb una Gravel, per a qui roda amb una Btt,…. Tothom.

L’essència de la Btt

L’essència del Btt. Viure una aventura de 8 dies / 7 nits pedalant entre valls i muntanyes, descobrint una gran varietat de paisatges. Rodant pels camins i pistes, voltant pels boscos i prats, sense trobar ningú fora dels nuclis habitats. L’aventura d’arribar a preciosos pobles, molts gairebé deshabitats, on el pa es cou amb llenya i els tomàquets de l’amanida del sopar s’han recollit a l’hort fa un parell d’hores…